Kiki Mae

Wil jij postpartum behandelaar worden? Je hebt nog een week om je aan te melden! Klik hier.

Search
Close this search box.

Over Kiki Mae

In 2019 werd eindelijk Kiki Mae geboren. Mijn eigen kindje. Ik had inmiddels een hele reis afgelegd: mijn baan verlaten, huur opgezegd en naar Bali vertrokken om daar van de bron te leren over postpartum tradities. Ik leerde intuïtief masseren, buikbinden en mocht eigenhandig het verschil tussen het westen en het oosten ervaren. Mijn missie was geboren: vrouwen ondersteunen in hun transitie naar het moederschap.

In de jaren daarna bouwde ik een team op, werd ik zelf moeder van een prachtige zoon en ging het vuur alleen nog maar meer branden. En ik was niet de enige.

Sinds 2022 leidt ik andere vrouwen op om hetzelfde te doen. De vrouwen die bij Kiki Mae worden opgeleid hebben allemaal dezelfde hartenwens. Namelijk dat de wereld wat liever gaat zijn voor ons vrouwen. Dat we voldoening, vrijheid en geluk ervaren om op eigen 

Deze generatie wordt moeder binnen een systeem dat niet voor hen is gebouwd.

Ze hebben liefde, warmte en zorg nodig op verschillende lagen.

Zodat we kunnen moederen vanuit onze individuele kracht en een sterke generatie kunnen grootbrengen.

Ik geef zelf ook nog altijd met liefde postpartum behandelingen in regio Den Haag/Rotterdam. Klik hier als je hier meer over wil lezen.

Nieuwsgierig welke behandelaar bij jou in de regio actief is? Ga naar onze directory!

De behandelingen van Kiki Mae zijn gebaseerd op eeuwenoude Aziatische tradities. Zo gelooft de Chinese geneeskunde dat de eerste 40 dagen na de bevalling cruciaal zijn voor de komende 40 levensjaren van de moeder, en dus ook voor de toekomst van de baby. In onze westerse cultuur is postpartum nazorg minder groot. Waar de zwangerschapsmassages en zwangerschapsyoga en -cursussen in overvloed aangeboden worden verschuift alle aandacht na de bevalling naar de baby.

Maar wie zorgt er nog voor de mama?