Reserveer je behandeling

Onderstaande vrouwen hebben de postpartum behandelingen geleerd van Kiki Mae en zijn daarom gelijk in niveau. Adem eens diep naar je buik, voel of je de connectie met deze vrouw voelt en stuur haar een bericht!

Tot snel mooie mama!

Zuid-Holland

Marieke - Kiki Mae

Founder & postpartum behandelaar regio Den Haag/Rotterdam

In 2019 startte ik Kiki Mae nadat ik terug kwam van mijn verblijf op Bali. Daar studeerde ik verschillende massagetechnieken, anatomie en fysiologie en leerde prachtige tools om voor pasgeboren mama’s te zorgen.

In onze nuchtere Hollandse maatschappij zijn we ver weg gedreven van de magie en kracht van (overgangs)rituelen. Door de behandelingen die ik aanbied kan ik jou als mama ondersteunen in de reis in het moederschap. Ik help je landen, verwerken en helder te krijgen wat je nodig hebt. Want wanneer we sterke mama’s terug de maatschappij insturen creëren we een sterke generatie. Daar sta ik voor!

Ik richt mij ook steeds meer op educatie rond dit onderwerp d.m.v. lezingen of cursussen. Ook geef ik in 2023 een training waarin ik andere vrouwen opleid tot postpartum behandelaar. Wil je daar meer over weten? Klik hier. De afgelopen jaren heb ik Kiki Mae uitgebouwd tot een prachtig, fijn en veilig team waar ik ontzettend trots op ben. Scroll verder om te zien bij wie je nog meer een behandeling zou kunnen boeken!

Ik ben zelf mama van een zoon (2021) en heb eigenhandig gemerkt hoe mijn kennis over de transitie in het moederschap en postpartum heling mij hebben geholpen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. 

Mirte
Dit was het eerste moment om terug te voelen naar de bevalling en alles wat er sindsdien losgemaakt is of juist vastgemaakt in mijn lichaam, hoofd en hart. Dat waren veel verschillende emoties en die mochten er allemaal zijn. Marieke haar behandeling was zeer liefdevol, afgestemd op mijn wensen. Ze maakt verbinding met je als persoon. Deze helende ervaring gun ik alle moeders.
Sandra
Een absolute aanrader en zo waardevol om juist ook voor de tijd na de bevalling goed voorbereid te zijn op de kraamtijd en om de focus op zichzelf niet kwijt te raken. Tijdens de workshop met Marieke heb ik heel veel geleerd en kon ook veel delen en bespreken. Super waardevol. Marieke heeft er iets geweldigs opgebouwd en ik zou het iedereen willen aanbevelen om een cursus bij haar en haar team te volgen. Ik voel mij veel beter voorbereid dan bij mijn eerste zwangerschap en dat geeft rust. Ik heb ook gelijk een behandeling voor na de bevalling geboekt. Zin in!
Daphna
Beste cadeautje die je jezelf kunt geven in je kraamweek! Marieke weet je zo goed mee te nemen naar een wereld vol ontspanning. Ik mocht weer even aan mezelf denken na de intense bevalling en na de eerste dagen met een baby. De massage was heerlijk en ontspannend en de yoni steam was verwarmend en helend. Een absolute must voor elke mama!
Previous
Next
000037

Mechteld

Met Mechteld, postpartum behandelaar en doula, regio Den Haag

Ik ben Mechteld. Moeder van 3 jongens, vrouw van een lieve, gepassioneerde man.

Ik heb bij de Holos academie gestudeerd voor holistisch masseur. En ik ben mij daarnaast gaan specialiseren op het gebied van zwangeren en kraamtijd behandelingen.

Sinds begin 2021 werk ik zelfstandig als masseur en richt ik mij voornamelijk op vrouwen. Het is mijn missie om vrouwen te ondersteunen om goed voor zichzelf te zorgen, voor lichaam en geest.

Met Marieke werken voelt als een hele vruchtbare samenwerking omdat ze deze missie met mij deelt. We zullen ons samen inzetten om onze liefde en zorg voor vrouwen te verspreiden.

Sanne
Ik wilde na deze geboorte wat meer aan self care doen, dus had een behandeling bij Kiki Mae geboekt. Heerlijk dat Mechteld bij ons thuis kwam hier voor. Fijn in onze eigen slaapkamer ontving ik de kruidenstempel massage van haar. Het was heerlijk en precies wat ik en mijn lijf nodig hadden. Het was een hele fijne, rustige en ontspannen ervaring zo kort na de geboorte, dankzij Mechteld. Thanks! 🙏🙏
Lotte
Een cadeautje voor jezelf! Op dag 9 kwam Mechteld bij ons thuis en bouwde de slaapkamer om tot een mini wellness. Heerlijk om héél even wat me time te hebben terwijl mijn baby beneden was met mijn zus. Mechteld gaf tijdens de massage aandacht aan de plekken waar ik klachten had en ik voelde me opgeladen na de behandeling. Tijd vloog voorbij, zou dit volgende keer zeker weer boeken!
Jiska
Vandaag kwam Mechteld bij mij thuis voor een post partum behandeling. Ik had gekozen voor de yoni steam, moxa en massage met kruiden stempels. Echt een heerlijk verwen middagje thuis. Even tijd voor mezelf na de kraamweek waar alle aandacht uitgaat naar verzorgen 👩‍🍼. Tijdens de massage wist Mechteld precies de punten te vinden en masseren die vast zaten. Was ook zo luxe om dit thuis te kunnen doen in de woonkamer op een massage tafel. Af en toe wilde de baby bij me zijn en we konden de massage gewoon voort zetten met de baby op de borst. Heerlijk 🥰. Mechteld is een lief, rustig en zacht persoon. Ze liet me heerlijk achter, rustend op de bank met een dekentje en baby op de borst. Echt een me-time middagje tussen alle hectiek van het runnen van een gezin met 3 kids.
Previous
Next

Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant

Amber

Postpartum behandelaar, regio Rotterdam/Zeeland/Noord-Brabant

Ik ben Amber en woon samen met mijn vriend en onze twee zoons in Hellevoetsluis.
 
In 2020 ontdekte ik mijn roeping om vrouwen te ondersteunen in de reis van het moederschap. Nu mag ik als gecertificeerd geboortedoula vrouwen al vanaf het begin van deze reis ondersteunen en geef ik naast zwangerschapsmassage ook reiki aan zwangere vrouwen.
Na de geboorte van onze zoons en mijn neefjes en nichtjes viel het mij op dat na de bevalling de focus vaak op het kindje ligt, terwijl de moeder net zoveel liefde, aandacht en zachtheid verdient.
Tijdens de bevalling wordt niet alleen een kindje, maar ook een moeder geboren. Deze transitie van vrouw naar moeder gaat vaak zo instinctief dat we er niet altijd erg in hebben om erbij stil te staan.
Als postpartum behandelaar mag ik een moeder deze liefde, aandacht en zachtheid geven. Samen staan we stil bij de magische reis die ze tot dan toe heeft beleeft en de avontuurlijke reis die ze
samen met haar kindje gaat maken.
Jiska
Ik ben heel fijn geholpen door Amber van Kiki Mae. Ik heb een week na mijn bevalling een combideal (yoni steam, buikmassage en buikbinding) + moxa geboekt. Het allerfijnst qua behandeling vond ik de yoni steam. Ik zat nog midden in m’n heftige hormonen en deze behandeling verwarmde mij echt van binnen uit. Amber was heel lief en geduldig, gaf mij de ruimte voor mijn emoties tijdens de behandeling en was een fijne gesprekspartner. Ze deed alles met zo veel liefde en gevoel. Naderhand hebben we nog wat app contact gehad, dat was ook heel fijn. Ik zou deze behandeling en Amber zeker aanraden aan elke moeder!
Anonieme Mama
Ik vond het heel fijn om even wat tijd voor mezelf en mijn lichaam te hebben na mijn bevalling. De massage was heel fijn en ontspannen, het was fijn dat het gewoon in mijn eigen huis kon en Amber, die mij masseerde, was heel lief en gaf mij echt een gevoel van ontspanning! Echt een aanrader voor iedere vrouw na de bevalling: het geeft zoveel rust en ik kon daarna weer veel meer genieten van mijn kraamtijd!
Previous
Next

Noord-Holland

Eunice

Postpartum behandelaar, regio Amsterdam

Mijn naam is Eunice! En samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Amsterdam.
 
Pas maanden na mijn eerste zwangerschap zag ik steeds meer voorbijkomen over de waarde van een goede kraamtijd. Ik ben mij er toen meer in gaan verdiepen en wist zeker, als wij een tweede kindje mogen krijgen, dan ga ik dit anders aanpakken! Focus op de zwangerschap, bevalling, maar minstens zoveel op de kraamperiode. En zo geschiedde: na de nodige research en al vroeg in mijn tweede zwangerschap boekte ik een postpartum behandeling bij Kiki Mae. Om bij te dragen aan mijn o zo belangrijke kraamtijd. Nadat ik de behandeling zelf mocht ervaren, was ik euforisch… Dit zou elke moeder moeten kunnen ervaren!
 
Ik ben mij veder gaan verdiepen in de postpartum periode en heb mij door Marieke laten opleiden tot postpartum behandelaar. Een samenwerking met Kiki Mae was het logische gevolg. Ik ben trots dat ik deel mag uit maken van deze prachtige “moeder-missie” om de postpartum behandelingen voor alle moeders beschikbaar te maken.
 
Elke moeder waar ik langs ga is uniek, maar allemaal hebben ze de overeenkomst dat ze mogen worden gedragen. In een hele bijzondere periode in hun leven. Dat verdien jij ook! Ik kom graag bij je langs en ben dankbaar dat ik een klein deel mag bijdragen aan een zo fijn mogelijke postpartum periode waarin ook jij centraal staat.
Iris
Vanmorgen heb ik thuis een postpartum kruidenstempelmassage gehad van Eunice en voor alle aanstaande moeders die dit lezen: geef jezelf dit na de geboorte van je baby cadeau, het beste wat je voor jezelf kan doen!

Gelderland

Amanda

Postpartum behandelaar, regio Arnhem

Mijn naam is Amanda en samen met mijn partner en twee kindjes wonen wij in Arnhem.
 
Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje en de voorbereiding op de kraamperiode ontstond er een enorme passie voor de periode na de geboorte. Zo heeft onder andere Marieke voor mij de zachte bedding gecreëerd in beide kraamperiodes en wist ik na de behandelingen in mijn eerste kraamperiode al: dit moeten meer vrouwen ervaren. Het voelt als een liefdevolle missie om vrouwen bewuster te maken dat ze stil mogen staan, mogen voelen en ruimte mogen maken voor de transitie die ze doorgaan. Een gevoelige periode die vraagt om zachtheid, liefde en warmte. En met ieder bezoek bij de vrouwen waar ik mag komen neem ik deze mee. 
Anne
Amanda kwam vandaag bij mij thuis voor een massage en yoni steam. Wat een fijne en bijzondere ervaring. Even een moment voor jezelf om stil te staan bij wat er gaande is in je lichaam en voor mij ook een moment om terug te denken aan de afgelopen 9 maanden. Met alle emoties van dien. Dankjewel Amanda voor de liefdevolle behandeling.
Sophie
Er werd een hele fijne rustgevende omgeving gecreëerd in de slaapkamer waardoor je helemaal tot rust kon komen. De behandeling zelf was erg fijn en maakte dat ik weer even in contact kon komen met mezelf. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de lieve rustige Amanda die hier goed op in speelde. Bedankt hiervoor.
Marjolijn
De massage van Amanda was enorm liefdevol en met veel respect voor het herstellende lichaam. De heerlijke geur van de kruiden was nog dagen in onze slaapkamer te ruiken. Ik denk dat dit moment met Amanda ook heeft geholpen met een stukje mentale verwerking van de snelle bevalling. Ik steek regelmatig nog het geurkaarsje aan om even terug te gaan naar dat moment. Bedankt Amanda voor deze ervaring!
Previous
Next
Translate »