Kraamplan

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zijn geneigd om ons tijdens de zwangerschap te focussen op de geboorte. Maar daar stopt het niet, sterker nog: daar begint het pas. Want waar een baby wordt geboren, wordt ook een moeder geboren. En wie zorgt er voor de moeder?
Door naast een geboorteplan ook een kraamplan te maken kun je zoveel mogelijk van tevoren opvangen. Wat doen we met bezoek? Wie kookt er? Welke zorgverlener komt wanneer?

Hang het kraamplan op de muur bij binnenkomst, in de slaapkamer of op de koelkast zodat iedereen op de hoogte is van jullie wensen. 
 
Download jouw gratis kraamplan door hieronder je e-mailadres in te vullen. No worries, we won’t spam you.

‘The big inhale after the big exhale’

– Heng Ou

Wat ontvang je?
  • een uitprintbare versie van een kraamplan die je zelf online of offline kunt invullen;
  • overzicht voor jouw favoriete dranken, ontbijtjes en recepten;
  • tips over helende kruiden, superfoods om je lactatie een boost te geven en interessante facts over de kraamtijd;
  • een planner voor alles afspraken die handig zijn om te onthouden. Inclusief telefoonboekje en ruimte voor notities to help your mombrain

Hoe werkt het?

Weet je niet goed wat je in kan vullen? Neem onderstaand voorbeeld als inspiratie!
Je kunt een deel van tevoren invullen en de rest er later bij schrijven.

Ken jij De Postpartum Box al?

Een box die zich volledig richt op jouw herstel, verzorging en selfcare in de kraamtijd, met 13 producten én het eerste Postpartum Magazine van Nederland. Alles wat niet in een kraampakket zit, zit hier wél in! Te gebruiken direct na de bevalling tot ongeveer 4 weken na de bevalling. 

Met de code KIKI5 ontvang je 5 euro korting op deze must-have box.

And last but not least…

Heb je al je postpartum behandeling geboekt? Een heerlijke massage in je kraambed, aangevuld met een traditionele behandeling naar keuze zoals een yonisteam, buikbinding of moxa behandeling. Boek deze alvast in je zwangerschap! Onze behandelaren zitten in omgeving Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. Maar we komen ook in andere regio’s!

Translate »