Coaching

Holistisch Coaching, want alles is met elkaar verbonden

Een postpartum behandeling kan een diepe indruk achterlaten. In combinatie met alle indrukken van het moederschap en je nieuwe rol kan dit best pittig zijn om in te landen. Daarom biedt Kiki Mae coaching aan voor tijdens de zwangerschap en de periode daarna. De sessies zijn online zodat jij in je veilige omgeving je verhaal kunt doen. Ik, Caroline, sta voor je klaar om naar je te luisteren en je te voorzien van handvaten om zelfverzekerd in je nieuwe rol te kunnen stappen.

Ik nodig je uit om dichter bij jezelf te komen, om niet meer weg te lopen voor je eigen ongemakken of ze te willen manipuleren, om inzicht te krijgen in jouw gedrag, gedachten en patronen en weer contact te maken met je lichaam, ziel en geest. Alles wat je ervaart en voelt er laten zijn. Gebruik je persoonlijke blokkades en lessen om weer thuis te komen bij jezelf en jouw energiestroom weer te laten vloeien. Door te verbinden wat diep van binnen in ons leeft, durf je weer te voelen, te vertrouwen in jezelf en vooral om jezelf te omarmen en volledig lief te hebben.

Mijn reis naar een liefdevolle en bewuste manier om met mijzelf te mogen verbinden, geeft mij vanuit rust en zachtheid het vermogen mijzelf verder te ontwikkelen. Na 9 jaar gewerkt te hebben als Personal Trainer en Vitaliteitscoach, vele gesprekken gevoerd te hebben met diverse coaches en het bijwonen van verschillende opstellingen heb ik besloten mezelf om te scholen tot Holistisch Coach. Het mooie aan deze holistische benadering vind ik dat de reis om onszelf te ontdekken nooit ophoudt en dat we in elke fase van ons leven nieuwe dingen mogen leren. Een reis waar de bestemming niet het belangrijkste van is, maar juist de ontdekkingen onderweg.

Ook begeleid ik zwangere vrouwen en (net geboren) moeders. Deze groep vrouwen is zo enorm kwetsbaar en gaan de grootste transitie van hun leven door doordat ze de reis van vrouw naar moeder maken. Met alle lessen, gevoelens en ongemakken die daarbij komen kijken. Tijdens deze intense periode komen vaak onverwerkte emoties, gebeurtenissen en overtuigingen in beeld. Ik bied je een luisterend oor en leer je tools om met situaties om te kunnen gaan. Ik begeleid je in het vertrouwen op jezelf, luisteren en durven volgen van jouw intuïtie en jouw kracht en kwetsbaarheid die alleen jij als moeder kent.

Een warm bad, waarin je opnieuw mag thuiskomen bij jezelf.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting.

Liefs,

Caroline

Wanneer schakel ik een coach in:

  • Om je te helpen landen in je nieuwe rol als moeder
  • Om een luisterend oor te bieden
  • Om je nieuwe handvaten aan te reiken
  • Omdat je niet alles alleen hoeft te doen
  • Om je te helpen verbinden en verzachten
  • Om je te helpen oude trauma's achter je te laten
  • Om belemmerende overtuigingen te doorbreken
  • Om verder te werken aan blokkades die tijdens de zwangerschap of postpartum behandeling omhoog zijn gekomen

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit verschillende online sessies en pakketten. Via het contactformulier kun je een losse sessie aanvragen bij Caroline waarin je jouw verhaal kan doen en jullie daarna beslissen wat voor jou de beste keuze is. 

Translate »